Despre noi

Cu o cifră de afaceri de peste 16 miliarde de euro pe an şi activităţi din domenii diferite, de la agricultură şi construcţii, la industria energetică, BayWa Group, grupul de firme din care face parte şi RWA Raiffeisen Ware Austria, este un grup de renume mondial, cu peste 2000 angajaţi, ce promovează solidaritatea, eficienţa şi profesionalismul. Acesta se bucură de o deschidere deosebită la nivel european, având filiale specializate în ţări precum Croaţia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Cehia şi Ungaria.

RWA Raiffeisen Agro România a fost înfiinţată în noiembrie 2014, ca filială a RWA Raiffeisen Ware Austria în România.

RWA Raiffeisen Agro România este filiala prin care grupul pătrunde pe piaţa agricolă din ţara noastră, aducând cu sine experienţa şi seriozitatea dobândite pe plan internaţional, pentru a oferi soluţii agricole moderne, viabile şi durabile fermierilor din România. Tradingul cu cereale şi cu oleaginoase şi comercializarea de input-uri pentru agricultură  sunt obiectele de activitate cu care RWA Raiffeisen Agro România se remarcă în parteneriatele de succes.

Dacă până în 2016, activitatea RWA în România era concentrată în zona de Vest a tării, începând din 2017, activitatea se extinde şi în zona de Sud a României. 

În magaziile/silozurile din Orţişoara (Timiş), Balaci (Teleorman) si Căzaneşti (Ialomiţa), RWA Raiffeisen Agro România oferă servicii de depozitare la standarde înalte de calitate. 

peste
2 miliarde Eur
cifră de afaceri în 2014
filiale RWA în
8 țări din Europa
 
peste
100 ani de activitate
în domeniu
peste
1700 angajaţi la nivel internațional

EXPERIENŢĂ

RWA Raiffeisen Agro România are la bază o experienţă de peste 100 ani a grupul internaţional din care face parte. Acesta s-a extins din Austria în Europa Centrală şi de Est, deschizând noi filiale şi construind parteneriate de încredere cu furnizori şi producători locali. Astfel, s-au pus bazele unei reţele solide şi de încredere pentru fermieri, constructori şi antreprenori din mai multe ţări. Acum, fermierii din România pot de asemenea beneficia de expertiza unui grup serios, profesionist şi dinamic în dezvoltarea agriculturii din ţara noastră. 

SERIOZITATE

Alături de fermierii din România, RWA Raiffeisen Agro România şi-a luat angajamentul unor parteneriate de durată pentru dezvoltarea şi modernizarea agriculturii din ţara noastră. Cu un potenţial deosebit al resurselor naturale, România are nevoie de proiecte locale durabile şi sustenabile, motiv pentru care echipa noastră este atent implicată în fiecare proiect, de la sfaturi şi sugestii pentru achiţionarea produselor neceasare, la consultanţă de specialitate în vederea obţinerii celor mai bune rezultate în agricultură.

PROFESIONALISM

Experienţa internaţională a grupului din care face parte RWA Raiffeisen Agro România a demonstrat de-a lungul timpului importanţa educaţiei şi a formării continue a specialiştilor din domeniul agriculturii. Astfel, compania noastră se poate mândri cu specialişti bine pregătiţi atât prin studii de specialitate în ţară, cât şi prin programe de schimb de experienţă între filiale internaţionale. Echipa RWA Raiffeisen Agro România se defineşte prin orientarea către client şi către găsirea celor mai bune soluţii pentru aceştia.